Problem z wystawieniem produktu.

Witam, założyłem konto na ebay.uk i wyskoczyła mi informacja ze potrzebuje 10 pozytywnych opini i musze odczekac 90dni. Powiedzcie mi teraz jak mam to osiagnac skoro nie moge niczego wytawic? TO NIE LOGICZNE! 

mieszasz, nie zalozyles konta na ebay.co.uk bo twoj kraj rejestracji to Polska, gdybys zalozył konto w Wielkeij Brytanii to nie miałbyś tej blokady (ale musialbys byc rezydentem UK i miec konto bankowe w angielskim banku) a tak pozostaje sprzedaz na rodzimym ebay i uzbieranie 10 opinii od kupujących, a od pierwszej sprzedaży musi upłynąć minimum 90 dni, abyś mógł sprzedawac na zagranicznych serwisach, nie ma znaczenia którym.

To mnie troche zdezorientowało myslałem ze jestem zarejestrowany na ebay.co.uk bo taki adres wpisałem.. ;/ no ale ok.

Czyli jest mozliwość sprzedaży na ebay.co.uk z Polski pod warunkiem sprzedazy rzeczy wpierw na Polskim ebay-u i na nim uzbieranie tych 10ptk + odczekaniu 90dni, dobrze cię zrozumiałem !? 

Aaa i z góry wielkie dzieki za odpowiedz przyda sie tez innym 🙂

nie mogles takiego wpisac bo bylo Wielka Brytania, masz uzbierac 10 komentarzy/opinii od kupujących czyli masz sprzedac minimum 10 przedmiotów, a od pierwszej sprzedazy musi uplynąć minimum 90 dni dodatkowo nie mozesz miec otwartych zadnych spraw dopiero jak to spelnisz bedziesz mogl sprzedawac na angielskim i jakim tam chcesz ebay