- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
18-12-2009 16:21
Wyciągasz temat sprzed ponad roku, opisujesz jakieś dziwne historie w miejscu, gdzie nikt już regularnie nie zagląda. Czyli piszesz w powietrze i rzeczywiście z większym skutkiem byś napisała do Przyjaciółki niż tutaj.
Cezcez kpi sobie raczej z _metody_ a nie z _ciebie_. Bo ma ku temu podstawy - on nie płacze na dziwnych forach, jak mu źle, tylko bierze sprawy w swoje ręce i ciąga Allegro po sądach. Ze skutkiem w większości pozytywnym.
Mnie na sądzenie się z Allegro nie stać i ograniczam się tylko do wbijania im szpilek na kafejkach Allegro. Jawnie i bez skrępowania. W miejscu, w którym muszą to przeczytać a nie na jakimś zapyziałym forum zapomnianego przez ludzi i bogów serwisu aukcyjnego.
--
RoMan
squadack 
--
RoMan
squadack 
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-01-2010 18:13
cezcez_pl ma chyba kłopty osobiste bo przez wypowiedzi stara się dowartościować, poleca pisanie do "Przyjaciółek" zamiast konstruktywnych wypowiedzi.
A Ty sauadack , no sorry , ale chyba jesteś bardziej oddany allegro niż tylko "wbijanie szpilek na caffe allegro". Za wbicie jednej takowej tam szpilki miałem kiedyś galante kłopoty. Wszystkie moje aukcje raz poleciały. Oczywiście były maile wyjaśniające dlaczego (nie sądzę by ten co wysyłał te maile choć je raz przeczytał),ale po przeczytaniu doszedłem do wniosku że takim moderatorom/adminom musi być strasznie źle w realu skoro mają tak niebywale wielką potrzebę dowartościowywania się robiąc na złość losowo wybranym ludziom. Szkoda mi obu was 🙂
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
11-01-2010 16:02
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
08-04-2014 15:27
a obecnie allegro pokupywało sobie sklepy internetowe agito x-kop.pl i inne i jak ktos wystawi cos taniej jak w tych sklepch to blokuja mu sprzedaz to jest łamanie ustay antymonopolowej a i uikkok tez juz to sprawdza ludzie donoscie jak wam blokuja sklepy to jest wynikiem ze macie cos taniej jak jest w ich sklepch uwaga!!!!!!! allegro to oszusci i wajchy!!
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
04-01-2015 22:52
Zgadzam się z tym mi też zablokowali 2 razy i to 2 razy po tym jak wystawiłem przedmiot po atrakcyjnej cennie i po mailu od tego samego gościa
nawet po wysłaniu zdjęcia przedmiotu z skanem dowodu udają że nie widzą
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
25-12-2015 00:38
Jak cie okradnie uzytkownik z UE przy współpracy Paypala to dopiero sobie bęzdiesz chwalił i wspominał Allegro.
Na Allegro masz duze szanse ochrony, a tu jako Polak żadnych. Zawsze przegrasz każdy spór. Zostaniesz bez towaru i bez pieniędzy z powiuększonym rachunkiem, bo za każde działanie zapłacisz haracz. Nawet jak twoją kasę dadzą złozdiejowi to tez za to ty zapłacisz.
Jak zostaniesz ofiuarą tego systemu to zajrzyj na moje wpisy.