NIEMIŁE ZASKOCZENIE ....

NIEMIŁE ZASKOCZENIE spotkało mnie dzisiaj przy wystawianu ponownym aukcji. Te aukcje . które dotychczas były bezpłatne / cena do 1,99 / - dzisiaj naliczono za nie przy wystawianiu po 0,35 zl. Dlaczego ??? - nic nie ma w komunikatach o podwyżce opłat za wystawianie. 😞

tu widze jakies info o zmianach oplat za wystawienie http://pages.ebay.pl/sell/sellerupdate/legal.html

Karolino nie czytasz postów na kafejce.Kilku już zostalo wydymanych.teraz przyszła kolej na Ciebie.Przy podnoszeniu opłat nie robi się szumu.informacja oczywiście jest, ale .......

Dodam jeszcze że nie ma problemu.Można nie wystawiać aukcji.Osobiscie wolę wystawić na comie.tam przynajmniej wiem za co placę.

Przyznaję sie.że mało mam czasu aby sledzic wszystkie posty /ciagle dziergam / - przegapiłam , ale dziekuje koledze ''poganiaczowi'' za link --juz przeczytalam i wiem , że jest to bardzo niekorzystne . Własnie sie '' głęboko'' zastanawiam czy dalej wystawiać na Eb.
~~~Karolina Szczecinianka ~~~~ ;-(

Sprobuj wystawić w USA czyli eBay.com albo w uk (Wielka Brytania) z opcją na USA za 5 pi.Aukcja bedzie Cię kosztować circa 15-30 pi.Myślę że warto.W razie pytań pisz na priva.NIE przez eBay.