tekenxp
Użytkownik
Z autopsji to wiesz? Czy może jesteś księdzem? Oni udzielają porad na tematy, o których z założenia nie mają pojęcia 🙂

dla Ciebie mogę byc nawet księdzem 🙂

Witam wszystkich dzisiaj dostałem odpowiedź z UOKiK oczywiście pozytywną, także zachęcam osoby poszkodowane przez system obsługi klijęta do zgłaszania spraw.
Pozdrawiam

cezcez_pl
Użytkownik
Wklej to pismo.

Pismo wyślę wieczorem, ale jest tam zaznaczone "Prezes UOKiK rozwarzy mozliwość podjęcia działań w ramach ustawowych kompetencji" :). Wiadomo że zanim coś zrobią muszą najpierw sprawdzić czy to co napisałem się zgadza:)

cezcez_pl
Użytkownik
To już nie wklejaj 🙂

Jak zwykle negatywnie nastawiony... :), spokojnie wszystko jest na bardzo dobrej drodze jeżeli nie odrzucili mojego pisma i piszą że moje informacje zostaną szczegółowo przeanalizowane to co chyba wszystko jest ok.

tekenxp
Użytkownik
Długo czekałeś na odpowiedz? Bo też wysłałem już kilka dni temu i narazie cisza

tekenxp
Użytkownik
Chyba że chodzi ci o to standardowe pisemko które przychodzi prawdopodobnie z automatu.Bo takie to dostałem a poza tym narazie cisza

Sorki że nie mogłem dzisiaj tego wklejić, mam za dużo roboty. Postaram się jutro znaleźć chwilę i wkleję to pismo, wtedy porównamy. Jednak mi się wydaje że wszystko jest na dobrej drodze i wcześniej czy później na QXL zostanie nałożona kara.