W moim przypadku to było tak:
XXXXPAYPAL--*EXPUSE YYYYYYYYYYY

X=4-cyfrowy kod

pibaax
Użytkownik
Zamierzam założyć sobie eKarte mBanku do paypala. Sprzedawać raczej nie będę, w jakiej więc walucie założyć karte?

lukweg
Użytkownik
Witam mogę pomóc ale niestety nie wiem co będziesz kupował gdzie? za ile? i jak często?
Jak chcesz to napisz coś więcej mozesz napisać na mojego maila lub gg.
Kupię/sprzedam każdą walutę na PayPal!

Darmowe konta do PayPala

pibaax
Użytkownik
raczej rzadko i pewnie w usa

anna19341
Użytkownik
I po co Ci to było, testowałeś czy możliwy będzie przekręt

Na forum często pojawia się określenie, że trzeba mięć pieniądze "na karcie", żeby płacić przez PAYPAL. Nie rozumiem co to oznacza, nie wystarczy mieć pieniędzy na konce bankowym?

lukweg
Użytkownik
zalezy jaka masz karte jesli masz karte powiazana z kontem bankowym to wystarczy miec na nim kase jesli nie to musisz miec "na karcie" pieniadze, czyli limt mozliwy do splaty naleznosci

Darmowe konta do PayPala

Darmowe konta do PayPala

arkoslaw
Użytkownik
Witam mam takie pytanko odnosnie Paypala, chcac zaplacic za przedmiot z Ebaya musze uzupelnic saldo na Paypalu(czyli wykonac przelew do Paypala) o odpowiednia kwote czy tylko w banku na stronce zwiekszyc srodki na karcie?(dodam ze po zwiekszeniu srodkow na karcie saldo jest rowne 0.00) Czy to moze zalezy od tego czy sprzedajacy ma konto w Paypalu zwykle czy jakies Premium?
P.S. forum przeszukalem ale nie znalazlem odpowiedzi.

lukweg
Użytkownik
zalezy czy chcesz uzupelnic konto PP czy chcesz po prostu zaplacic karta polaczona z kontem PP. Jesli karta to nic nie musisz robic saldo bedzie dalej pokazywalo 0 zl bo nic na nim nie bedzie kasa zostanie pobrana z karty w czasie rzeczywistym w momencie platnosci

Darmowe konta do PayPala

Darmowe konta do PayPala

mam pytanie, na ebay'u chce kupic swetr; sprzedajacy jest z niemiec; mozna mu zaplacic przez Paypal; zalozylem konto na Paypalu, ale nie mam karty kredytowej;

mam tylko debetowa w mbanku; jesli wplace sobie pieniadze na Paypal, to bede mogl mu przelac, na jego email ?

a moze potwierdzenie karty jest konieczne, do jakichkolwiek przelewów ?

bo nie chce wplacic pieniedzy z mbanku na Paypal, a pozniej byc moze wogole nie moc z nich korzystac...

bardzo bym prosil o odpowiedz, aukcja mi sie konczy za 7 dni...