Podobny problem, więc nie zakładam nowego tematu Towaru na sprzedaż nazbierało mi się tyle, że muszę wynajmować już drugą komórkę, żeby go składować. Niestety towar wyłącznie na rynki zagraniczne, a bez komentarzy na ebay.pl nie ruszę, i tak leci miesiąc za miesiącem...

też mamy problem ze zdobyciem 10 komentarzy obnizamy ceny i nic

zdobycie 10 komentarzy w sposób uczciwy jest pratycznie niemożliwe , kilka razy wystawiałem koła dojazdowe do samochodu na licytację od 1zł i mimo to nikt sie nie skusił . To dramat 😞 

mało tego o czym jak widzę nikt tutaj nie wspomina , maja to być komentarze od kupujących (!!!)  więc kupowanie czegoś na siłę i komentarze od sprzedających nic nam nie dają. Chętnie zapytałbym pracowników serwisu jak to zrobić , ale szablonowe odpowiedzi nieczego nowego do sprawy nie wnoszą .

Witam,

Spotkałem się z podobnym problemem jak Państwo mimo atrakcyjnej ceny wystawiłem od 1 zł zainteresowanie aukcjami praktycznie zerowe hym sam nie wiem może coś źle robię.

Ja tez mam z tym problem.

Hej, czy aby rozpocząć sprzedaż na zagranicznych ebay-ach np.ebay.com trzeba mieć zagraniczny nr telefonu, żeby zweryfikować konto?

Witam

czy ktoś zna jakiś dobry sposób na promowanie swoich produktów.Wystawiam juz jakiś czas, mam dobre ceny i nic.jak to zdobyc te 10 komentarzy????

mam ten sam problem potrzebuje komentarzy.