Nie mogę wystawić aukcji

Witajcie, nie mogę wystawić aukcji. Pojawia mi się komunikat:

Ten przedmiot jest niedozwolony zgodnie z naszymi Zasadami dotyczącymi list mailingowych i danych osobowych. Prosimy o niewystawianie go ponownie na eBay.{e153508-1110506x}

Dodam, że oczywiście nie sprzedaję nic takiego, co według tego artykułu jest zakazane. Chodzi po prostu o pojedyńcze konto w grze. Ktoś zna odpowiedź? Dodam, że do konta mam dołączoną kartę debetową, jako formę płatności, a więc chyba mogę też na tą kartę przyjmować płatności? Czy to może być problemem, czy leży on gdzieś indziej?

nie sa dozwolone artykuly niematerialne. Przyjmowanie zaplaty przez Ebay.

Zasady dotyczące ofert sprzedaży bez przedmiotów (ebay.pl)

(wybierz z listy "oferty bez przedmiotow")

Niedozwolone:

• Przedmioty niematerialne lub rzeczy, w przypadku których kupujący nie mogą potwierdzić, czy je otrzymali

• Przedmioty o niematerialnej wartości. Przykład: aukcje oferujące komuś „duszę” lub pojemnik z czyjąś „duszą”.

• Oferty bez przedmiotu lub usługi na sprzedaż

• Oferty, na których zapas towaru wyczerpał się, ale są nadal aktywne często z drastycznie podwyższoną ceną, która ma zapobiec zakupom. Sprawdź opcję Brak zapasów

• Oferty, w których prosisz o kontakt w celu uzyskania informacji, w tym o zakupie poza eBay (patrz Zasady dotyczące unikania opłat)

Jednakże kont z tej gry jest dużo na eBayu. Wiesz może na jakich warunkach oni je sprzedają?