Nietykalny ebay

Może oszukiwać,pobierać nienależne opłaty,wstrzymywać wypłaty,kroić sprzedawców na wysyłce,itd-żadne zasady oprócz zysku ebay nie obowiązują,bo to jankeska korporacja ponad prawem w państwie prawa i ...sprawiedliwości.Nawet komentarze krytykujące w innych postach zablokowane.Pazerni jankesi biorą prowizję-licząc spread,jak w najlepszych domach aukcyjnych-tyle,że tam dom aukcyjny robi wszystko a wystawiający bierze czystą kasę.

no to czego tu jeszcze jesteś?

patrzac na twoje wypowiedzi to jakąś trucizną tu jesteś. Wystawiać za setki tysiące w PLN. To trzeba mieć coś nie tak z deklem. Nie nadajesz się tutaj.

Bo tak mi się chce.Napisz do obsługi,że się nie nadaję do ebay-moja kasa z prowizji od sprzedaży i wysyłki jakoś im pasuje.To co wystawiam zostało kupione za moją ciężko zarobioną wcześniej kasę,nie ukradzione czy znalezione lub z recycling-u,coraz wyższe opłaty bardzo mnie bolą .Jak ci się tak podobają nowe płatności ebay to pisz im pochwały,mi się ta nowa pazerność ebay i obsługa z Bangladesh nie podoba i będę krytykował póki pozwolą.Chętnie bym wyszedł z ebay na inny portal ale razem z MOIMI opiniami. 

Masz rację Kano13, nie przejmuj się Tmaciejewskim.

Niestety opini nie mozesz przeniesc na inny portal ale mozesz je skopiowac i umiescic na jakimkolwiek portalu.

Jednak Ebay jest najbardziej rozreklamowanym portalem  wiec pozostan bo moze sie okazac ze to tu wlasnie jest najwieksza sprzedaz. Nigdy nie wiadomo.....

Ten najbardziej rozreklamowany ebay na początku 2021 pobierał ode mnie 10% od wysyłki,mimo że nie było wyboru rejestrowanej wysyłki do wielu krajów i musiałem tanie rzeczy wysyłać 3 lub 4 krotnie drożej-zamiast listów priorytetowych jako paczki lub FEDEX zamiast taniego DPD.Jak to jankesi kroją cały świat,żeby swoim żyło się lepiej,sprzedawców od dawna mają w d,ale extra zarabianie na covid jest czymś wyjątkowo podłym.