wypłaty z Ebay ???

Witam prosze o podpowiedż kiedys wplaty wpadały do paypal a teraz zarządza Ebay który  wypłaca codziennie lub co tydzień to jest dramat. Czy  nie ma opcji wypłaty na żądanie?? Klient zwraca towar i czego oddać zasilić konto gdzie są dodatkowe oplaty.Prosze o podpowiedż pozdrawiam

Tylko dwie opcje: dziennie lub tygodnoiwo. Nie mozna na żądanie. Moze sie zmieni ale na razie tylko tak

Anonymous
Nie dotyczy

Gdy aktywujesz teraz te wypłaty przez ebay to od razu masz to aktywne i paypal całkowicie znika? Mi tam wyskoczyło, że mam to zrobić ale na razie zignorowałem.

Jest aktywne za kilka dni gdy zweryfikuja bank. Tak Paypal nie jest potrzebny do sprzedazy na Ebay. Kupujacy ciaz moga placic Paypalem korzystajac z jego ochrony  ale pieniadze wplywaja z tego prosto na twoje konto bankowe dziennie lub tygodniowo.

Jesli nie aktywujesz tego nowego systemu finansowego Ebay to ogranicza ci sprzedaz az do kompletnej blokady sprzedazy. 

Ograniczy tzn.? Bo myslalam ze  po 10 lipca z tego co pisali to nawet jak mam aukcje to je mi anuluja, az do czasu gdy sie nie zgodze na nowe zasady.

A to sie cos zmienilo. Ja nie moglem wystawiac nowych aukcji a stare nie odnawialy sie az uaktualnilem dane banku, Ale to bylo rok temu. 

Anonymous
Nie dotyczy

Jest gdzieś napisane do kiedy trzeba przejść na te "wypłaty ebay"?

Dostales albo dostaniesz email zapraszajacy do partycypacji.

Mozesz tez sprawdzic w moj ebay czy masz juz opcje do dodania konta bankowego

moj ebay + konto + platnosci pod  informacje o platnosci

Płatności (ebay.pl)

Mi pisza ze do 10 lipca.

Dzis dostalam takiego e-maila pierwszy raz - co to znaczy?

Obciążyliśmy Twoją kartę kredytową kwotą EUR 32,31. Dokonaliśmy tego obciążenia, ponieważ nie miałeś(łaś) wystarczających dostępnych środków, aby pokryć opłaty za wcześniejsze transakcje.