Dobry wieczór,

sprawę wreszcie, po wymianie kilku wiadomości załatwiłam,

dział wsparcia ( osoba nie znająca języka polskiego, posługująca się translatorem - więc kontakt trochę nieprecyzyjny - to pewne utrudnienie) podał mi informację o numerze rachunku bankowego (w polskim ING, wpłata w PLN bez wątpliwości co do kursu przeliczenia) i tytule przelewu (ID użytkownika),

wpłata zaksięgowana i uznana na moim koncie sprzedawcy po dwóch dniach,

ewidentnie powstało jakieś zamieszanie i kłopoty techniczne - mam nadzieję, że niebawem nad tym zapanują,

teraz walczę o uznanie "prawidłowości" mojego rachunku bankowego - używanego na eBay i PayPal od 9 lat - to jest właśnie postęp techniczny, innowacje i klasyczne "lepsze wrogiem dobrego" 🙂

pozdrawiam, Anna

Ja po kontakcie do support dostałem link do płatności jednorazowej i mogłem zapłacić czym chcem paypalem czy bankiem oczywiście bezpośrednio. Zalecam kontakt z supportem z prośbą o udostępnienie płatności jednorazowej dla konta złotówkowego. Pozdrawiam Piotr

miałam to samo, próbowałam kilka razy, za którymś razem po prostu przeszło.

Zauważyłam, ze eBay ma bardzo dużo takich zawieszeń. Do Amazona dzielą ich lata świetlne.

Jaki masz problem, bo ja ciagle walcze z uznaniem mojej tozsamosci z Dowodu osobistego;/ ?