obsługa emaili z kilku kont ebay DE PL

Witam 

borykam sie z nastepującym problemem i szukam sprawdzonego rozwiązania , a mianowicie 

posiadam kilka kont w ebay DE i ebay PL , non stop problem z przelogowywaniem i automatycznyą zmianą z DE na PL i odwrotnie 

krew zalewa jesli chodzi o odpowiadanie na maile i obsługe całej wewnętrznej poczty z ebaya do klientów.

reasumując szukam programu czy jak to nazwać który będzie obsługiwał mi kilka kont pocztowych ebaya PL i DE

rozwiązania takie jak przekierowania wszystkiego na outlooka , gmaila itp . nie działaja , potrzebuję czegoś co to ogarnia 

pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc 

Robert 

Gmail ma taką opcję (zakładka konta importowane) albo Thunderbird

/*-pomogłem? zaznacz odpowiedź jako pomocną---------*/

Witam 

Dzięki wielkie za odpowiedź

ale wydaje mi się że problem będzie nadal , ponieważ jak kliknę na odpowiedz to na przykład przenosi mnie do konta ebay tego poslkiego a nie niemieckiego , gdzies tu nie mogę tego ogarnąć , może ze wzgiędu na to że gdzies jeszcze czyta lokalizację i czasami w momencie chęci odpowiedzi na pytanie przenosi mnie do ebay-a po stronie polskiej .

może jaśniej to wytłumacze ...

mamy konto na ebay . pl i tam powystawiane aukcje i jest ok, ale jesli z tego samego konta chcemy wystawiać aukcje na DE , to loguję się moim loginem ale przez stronkę ebay de a nie PL i wtedy na DE poprawnie mogę wystawiać ale kurczak mam własnie problem z odpowiedziami na pytania bo jak do DE i przenosi mnie do logowania (przez ten banerek ODPOWIEDZ) to miesza się , chyba że da się nie wchodzić przez ten jak to nazywam banerek tylko to robić poprzez ODPOWIEDZ ale w mailu , hmmm nie wiem 😞

i jeszcze jedno czy da się to jakos pogrupować juz w poczcie bym wiedział co z jakiego ebaja jest ?

dzieki za wsparcie i rady bedę walczył dalej oczywiście jeśli cos podpowiecie 

pozdrawiam 

Robert 

Przy odpowiedziach przenosić cię będzie na ebay,na którym rejestrowałeś konto.

Możesz odpowiadać przez maila.

Sprawdzaj przy logowaniu czy nie masz opcji "zapamiętaj". Jeśli jest-w takich sytuacjach Ebay się "gubi" i nie wie kto to właściwie jest.Zapamiętany w cashu Kowalski, a loguje się Nowak. Trzeba w sytuacji kilku kont pamiętać o buttonie "wyloguj".

Do każdego konta ebay masz przypisany inny email- sprawdzw gmailu,czy możesz utworzyć foldery i przypisać do nich konkretny adres email.

/*----pomogłem? zaznacz odpowiedż jako pomocną------------*/