EbayMag

Hej

Czy korzystacie już może z ebaymag.com ? Ja mam konto założone w polsce z paypalem w PLNach, ale jak staram się dokończyć proces aktywacji konta na ebaymag.com to pisze, że "Konto nie jest gotowe". Jedną z opcji, która tam jest nie wyłaczone to automatyczne płatności dla Ebaya. Nie mogę włączyć tej płatności, bo nie mam konta PP w Euro. Jakieś to chore....

ktoś używa tego ebaymag.com?? Macie podobne problemy czy już dzięki niemu coś sprzedajecie ??

Łukasz

mi problem jest znany, ale jak piszesz wymagane sa automatyczne platnosci, ktore sa tylko przy ustawieniu euro jako waluty konta ebay

Własnie i co teraz. Skoro konto mam w Polsce i jest w PLN. Mam tam podpiąć konto walutowe, do PP? To pomoże ?

Kiedyś pytałem się obsługi powiedzieli mi, że mogę normalnie zmienić bez żadnego konta walutowego na płatności w euro, tylko jet jeden problem, trzeba zakończyć wszystkie aukcje i później ponownie je wystawić, więc odpuściłem.... Boję się, że przez to stracę ciągłość sprzedaży

Witam wszystkich serdecznie.

Borykam się z takim problem, aczkolwiek wystawiłem swój produkt na ebay.pl oraz na ebay.uk. Dlaczego nie mogę skorzystać z opcji ebaymag? Chciałbym aby moje aukcje były tłumaczone na inne języki i wystawiane od razu na innych ebayach, ale nie mam takiej możliwości.

W czym leży problem? W opisie podrzucam tez scrreny.

Z gory serdecznie dziękuję za pomoc.

ebaymag1.png

ebaymag2.png

ebaymag3.png

A czy masz włączone automatyczne płatności dla ebay?

tak w Euro ...

A czy w zakładce konto (ebaymag) masz wszystko podświetlone na zielono? Np. "Forma płatności dla opłat ebay" i czy pod nickiem w tej zakładce jest informacje, że konto jest aktywne?

Wszystko jest aktywne.

28308721_1610553085687374_1462720748_n.jpg

Wygląda, że wszystko jest ok. Patrząc na te ustawienia powinno śmigać. Ja Ci chyba nie pomogę. Napisz do EbayMag, chociaż wiem z własnego doświadczenia, że oni nie odpisują. Ale spróbuj napisać do eBay, oni mimo wszystko są ostatnio dość pomocni. Opisz całą sytuację, może pomogą.