Ponowna weryfikacja PayPal ?

Zostałem poddany weryfikacji celem podniesienia limitów w ramach ustawy o zapobieganiu praniu pieniędzy w UE.Podesłałem wsie potrzebne dane czy li skany dowodu osobistego z adresem,paszportu ,rachunki za prąd i gaz z adresem.....numer buta eee nie numeru buta jeszcze nie.Mam pytanie jak długo trwa weryfikacja tych danych i drugie pytanie czemu nie otrzymuję automatycznego potwierdzenia o kontakcie z PayPal tzn o zadaniu pytania.Otrzymuję tylko w koło powielane info na czym polega weryfikacja nic o moim statusie czy przebiegu weryfikacji. Serdecznie dziękuję za odpowiedzi.

Niestety PayPal nie odpowiada mimo zweryfikowaniu dawno temu ponownie karty nie zwrócił mi pobranej kwoty weryfikacyjnej.Weryfikacja cały czas status "w toku".Brak odpowiedzi nawet od Ebay w tej sprawie.....totalny samopas.

Halooooooo pracuje tu ktoś ??????????. Beznadzieja....... zero profesjonalizmu i odpowiedniego podejścia do użytkownika tudzież klienta.

Oj przepraszam zwrot na PayPal kwoty weryfikacyjnej był 14go.Piszę o tym gdyż popełniłem kalunię 😉 Nie zmienia to jednak faktu że suport Ebay.pl i PayPal albo ma urlop albo mnie zlewa.

Powoli widzę że tu się robi jak na Świstaku....brak kontaktu z obsługą....a pomyśleć że Ebay chciał zawojować Polskę i Alle.... 😛 Niestety z takim podejściem do klientów jest to niemożliwe i nawet najwytrwalsi w końcu powiedzą dziękuję . Prawdę mówiąc myślałem że to bardziej profesjonalny serwis mocno się zawiodłem na obsłudze.

Zweryfikowany........w międzyczasie podczas próby nawiązania kontaktu na forum Ebay.com tudzież próby zasięgnięcia informacji podtrzymuję swoją opinię o (wymoderowano)  Amerykanach  ;)))  

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście