Cena minimalna

Witam wszystkich

Otoz mam problem. Licytowalam 3 aukcje u jednego sprzedawcy i wszystkie aukcje wygrałam ( zreszta tak mi sie wydawało) . Wszystkie 3 aukcje sa zapisane w przegladzie moich kupionych aukcji w=z mozliwoscia zaplaty wystawienia komentarza i tych wszystkich innych funkcji przy zakupionym przedmiocie. Poprosilam sprzedajacego o zsumowanie kosztow wysylki na co mi odpisano ze aukcja nie osiagnela ceny minimalnej i mi nie sprzeda za ta kwote. Niewiem czy ja jestem jakas nie normalna ale na moje rozumowanie jesli nie zostala osiagnieta cena minimalna to aukcja nie powinna pojawic się w moich kupionych aukcjach. Poza tym ja nie widzialam zeby na aukcji byla ustawiona cena minimalna. Prosze poradzcie mi bo niewiem czy ten uzytkownik chce mnie zrobic w balona bo za tanio poszla aukcja czy poprostu tak jest,Pisalam do Ebay ale niestety jakos odpowiedzi nie ma. 

dzieki za pomoc 

Pozdrawiam wszystkich

Milena

ty prosisz z poziomu aukcji o podanie kosztow calkowitych

tak ja wiem tylko chodzi mo o to czy gdy licytuje aukcje z cena minimalna to jezeli moja cena nie jest wyzsza niz cena minimalna to pokazuje mi ze kupilam ta aukcje. Bo ja mam wszystkie 3 aukcje w moich kupionych a sprzedajacy twierdzi ze aukcja nie osiagnela ceny minimalnej. To jezeli nie osiagnela to czemu mam ze kupilam ta aukcje? 

Podaj link do aukcji. Cos mi sie mocno wydaje ze sprzedawca ustawil sobie cene minmalna ale w swoim umysle. 

Niestety ale Ebay usunął moją wiadomośc z linkami do kupionych przeze mnie przedmiotow. W kazdym razie Pod wylicytowana cena nie widnieje napis cena minimalna nie została osiągnięta