Zmiana adresu

Na paczce nie zostal zamieszczony numer domu czy jest szansa zeby to zmienić? Paczka została już wysłana.

Paczka została wysłana przez royal mail international.

spokojnie dojdzie, jesli została wysłana jako small packets listonosz ja dostarczy natomiast jesli signed for dostarczy GLS

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Dzięki za uspokojenie

Z tym spokojem to nie przesadzajmy....

bez nr domu PP nawet nie da w rejon przesyłki  (duże miasta )

a co do GLS  jak masz nr paczki mozeez napisac uwagę do przesyłki w @ i "meczyć ich" telefonicznie - wtedy mozesz tez dodac  nr kontaktowy + nr domu

zwykły small packets idzie 5-7 dni  po 1,5 tyg. od wysłania zacznij "poszukiwania"

jesli trzeba walcz o nr telefonu na sortownie i tak dalej ....

jeśli kupujący bądz sprzedający podał numer telefonu na liście przewozowym to kurier w razie niejaśności powinien skontaktować się z Tobą. Miałem w ten sposób wysłaną paczkę do Polski. Sprzedający podał w adresie moje Imię i Nazwisko, Kod + Miejscowść. Nie podał ani nazwy ulicy , ani numeru domu, mieszkania. Kurier DHL kontaktował się ze mną telefonicznie. Ja również kontaktowałem się z kurierem jak paczka była już na terytorium Polski. Powinnaś zrobić to samo . Skontaktuj się drogą email z przewoznikiem . Musisz robić tak aż do skutku. Wtedy masz pewność ,że paczka dotrze do Ciebie z małym opóznieniem.