Sprzedaż na ebay.com

Witam serdecznie,

Od 12 lat prowadzę sprzedaż na ebay.com, dotychczas nie było żadnych problemów z otrzymywaniem płatności za przedmioty za pośrednictwem systemu paypal. 

Odkąd wprowadzony Ebay managed payment, nie jestem w stanie sprzedać ani jednej rzeczy.

Czy ktoś miał podobnie ?

Wiecie gdzie może być problem ? 

Może jest coś nie tak z numerem konta bankowego do rozliczenia,  nie wiem czy ono musi być w dolarach, złotówkach.  Próbowałem różnych opcji. 

Po wybraniu zakładki Payments pokazuje się następująca informacja; 

Your payment information is not available on international eBay sites. To view and update this information, please go to Payments on the PL site.

Pozdro,

Ja tam nawet  nie chce wiedzieć jak to działa 🙂 

Ostatnio wiem że kasa była blokowana 🙂 też nieźle oczywiście ze względu na "bezpieczeństwo".

Nie chce się w to wgryzać to teraz to jak to jest ?

Jesli masz w ofertach zapisane jakies payments policy z np. paypal jako formą płatności sprzed wprowadzenia tych managed payments , sprawdź , czy jest tam teraz ebay managed payments zamiast paypal jako glowna forma platnosci, jesli nie zaktualizuj

co do waluty, wyplaty sa w euro wiec jesli wystawiasz glownie na .com przy sprzedazy przewalutuja usd na walute wyplaty, ja mam dodane konto w euro

Komunikat po ang = ustawienia dla platnosci wprowadzasz / aktualizujesz w polskim interfejsie i nie zrobisz tego poprzez .com