- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
08-06-2020 09:48
Ostatnio korzystam z apaczki, mają tanią ofertę do Niemiec. Polecam.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
12-06-2020 23:13
Wrócił Luksemburg. Zaktualizowano również sposoby wysyłki do Hiszpanii i na Wyspy Kanaryjskie.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
14-06-2020 21:38
a czy ma ktoś pomysł na rozsądną cenowo przesyłkę do Japonii? Nie chciałbym stracić transakcji, ale też 300zł za przesyłkę nie wchodzi w rachubę..
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
17-06-2020 15:39
Na dostarczanie.pl masz za 177,59 zł brutto kartonik o rozmiarach 40x25x10 do 2 kg za pomocą UPS Express Saver. Paczka dochodzi w 4 dni.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-06-2020 22:20
po wpisaniu kodu pocztowego to najtaniej wychodzi ponad 250zł. I do tego jeszcze pewnie papiery celne dochodzą - i klient mógłby nie odebrać towaru (gdzie też za wysyłkę wziąlem znacznie mniej). Cóż, mieć nadzieję, że zaktualizują japonię za jakiś czas.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
20-06-2020 20:57
Poczta Polska wznawia przyjmowanie przesyłek zagranicznych wysyłanych do Grecji i Islandii. Klienci zyskują możliwość wysłania listów zwykłych (ekonomicznych oraz priorytetowych), listów poleconych priorytetowych oraz paczek priorytetowych. Do tych krajów nadal nie możliwe jest wysłanie paczek ekonomicznych, przesyłek GLOBAL Expres oraz EMS.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
12-07-2020 10:09
Wysłałeś w czym w końcu przesyłkę do Japonii? Ja potrzebuje wysłać mały list który waży około 100 gram, a nie mam pojęcia czym bo dotychczas korzystam tylko z poczty Polskiej.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
28-07-2020 19:23
Jest w końcu alternatywa dla takich małych przesyłek: https://menedzerwysylek.pl/news/spring---nowa-firma-w-ofercie
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
04-08-2020 16:50
Aktualizacja krajów, do których można nadawać przesyłki. Do USA można ponownie nadawać paczki priorytetowe, natomiast do Japonii można wysyłać listy ekonomiczne i priorytetowe.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
14-08-2020 12:13
Hej,
Wysyłał ktoś może w ostatnim czasie list lub paczkę do Norwegii? 3 przesyłki wysłane przeze mnie w maju do Norwegii zostały dostarczone grubo po miesiącu, oczywiście musiałam kupującym zwrócić pieniądze. Zastanawiam się czy już wróciło do normy? Lub może znacie jakąś alternatywną stronę?