SPRZEDAZ NA NIEMIECKIM EBAYU

Witam! Chcialbym sprzedac przedmiot na niemieckim ebayu, ale nie mam nuiemieckiego konta bankowego i nie wiem w jaki sposob jestem w stanie zakonczyc procedure wystawiania przedmiotu?..co wiaze sie z oplata za wystawienie aukcji. Czy moge rozliczac z niemieckim ebay'em sie za pomoca paypala? Jak ugryzc temat? Prosze o pomoc. Pozdrawiam!

A po co Ci Niemieckie konto, za wystawienie aukcji zapłacisz poprzez PP z Polskiej strony MójeBaj>KONTO

Niestety, nie mam w ogole konta na ebay.pl, a chcac sprzedac na niemieckim ebayu musze miec ichniejsze konto, wiec prawdopodobnie zmuszony bede zalozyc konto w jakims niemieckim banku.

chcac sprzedac na niemieckim ebayu musze miec ichniejsze konto,

nie prawda, ja sprzedaję z ebay.PL

a jak będziesz chciał zarejestrować na ebay DE to musisz mieć min. potwierdzony adres zamieszkania

zalozyc konto w jakims niemieckim banku

nie założysz bo musisz mieć zameldowanie w Niemczech

prowizje za wystawienie i sprzedażapłacisz choćby z ebay.COM - po bliższe informacje pisz na mejla
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx

h2watereu
Użytkownik
my mamy konto na ebay.pl i sprzedajemy na ebay.de ... tylko ze sklep mamy ebayowski wykupiony na ebay.de

konto bankowe w DE jest przydatne bo jak wiadomo oplaty z paypal sa odczuwalne ... zwlaszcza ze dochodza koszty przewalutowania jesli wyplacasz srodki z ebay

bank zdecydowanie taniej sobie liczy 🙂 ...

no i jeszcze jedno ... jesli chcesz wysylac paczki z polski do niemiec to daj znac ... mozna wysylki realizowac zdecydowanie taniej niz paczki miedzynarodowe ...

pozdrawiam

Witam.Czy mogłby mi Pan wyjanic jak dokładnie moge zacząc sprzedawać na niemieckim ebay.z gory dziekuje

Pozdrawiam

Sebastian Nawrocki