Płatność za przedmiot środkami z PayPal

Witam. Dzisiaj założyłem konto na Ebayu i na PayPalu aby zakupić przedmiot na Ebayu z GB.
Przelałem sobie elegancko z banku środki na saldo PayPal (po doliczeniu prowizji), i klikając na Ebayu "Zapłać teraz" przekierowywuje mnie na stronę, gdzie system chcę (nie mam innej możliwości) abym zapłacił kartą kredytową lub debetową...
A ja chce zapłacić za ten przedmiot środkami z PayPal'a...

W czym tkwi problem lub gdzie jest błąd w popełnianych przeze mnie działaniach?
Pytam, bo już nie mam pojęcia co robię źle...

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Mam dfokładnie ten sam problem co zygmunts. Przelałem środki na konto paypal. Mam już potwierdzenie przelewu a na moim kącie paypal są środki. problem w tym, że nie mam opcji kupowania z tych środków a system rząda płatności wyłącznie przez kartę, której nie mam zarejestrowanej i której nie zamierzam rejestrować. Co robić? Gdzie tkwi błąd?

czy po kliknieciu zaplac teraz nie pokazuje sie gdzies lacze Zmien zrodlo finansowania czy cos takiego? sluzy wlasnie do wyboru sposobu zaplaty - karta jest pewnie ustawiona domyslnie byc moze nawet jesli nie masz jej dodanej do konta...

trwa zwykle kilka dni (moze z 3, 5, zalezy od banku) zanim pieniadze zostana zaksiegowane na Paypalu.

Przyjrzyj sie transakcji przelewu - czy jest w trakcie czy juz zakonczona?

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay