anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

tłumaczenie na angielski - proszę o pomoc

Witam

Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłem ten tekst. Prosiłbym ewentualnie o poprawienie mnie. Za pomoc z góry dziękuje.

"Dziękuje za zainteresowanie się moją aukcja. Jestem gotowy sprzedać Pani komputer za kwotę którą Pani wymieniła w mailu.
Proszę w płacić pieniądze za komputer plus wysyłka na konto bankowe xxxxxxxx. Po wpłacie pieniędzy na rachunek bankowy przesyłkę wyśle kurierem DHL. Po dokonaniu wpłaty proszę o podanie danych do wysyłki."

"Hello. Thank you very much for interesting my auction.
Jam ready sell your computer for cost which replace in e-mail.
Please paymont money for computer + dispatch on bank account and J send computer courier DHL. A fter payment please give data to be sent."

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

tłumaczenie na angielski - proszę o pomoc

"Dziękuje za zainteresowanie się moją aukcja. Jestem gotowy sprzedać Pani komputer za kwotę którą Pani wymieniła w mailu.
Proszę w płacić pieniądze za komputer plus wysyłka na konto bankowe xxxxxxxx. Po wpłacie pieniędzy na rachunek bankowy przesyłkę wyśle kurierem DHL. Po dokonaniu wpłaty proszę o podanie danych do wysyłki."

Thank you for interest in my auction.

I agree for your proposed price.

Please make payment (computer price + shipping) to the bank account  xxxxxxxx .

After the payment is received I will send the computer by DHL. Please send your adress to send the parcel to.

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź