17-11-2023 17:49
Klient godzinę temu wystąpi o zwrot opłaty. Ja chce zwrócić. Jesteśmy umówieni. Mam środki na koncie bankowym podpiętym pod ebay. Ale po naciśnieciu funkcji" Refund now" pojawia mi sie jedynie pusty,biały miały prostokąt na środku ekranu.Podejrzewam tam powinny byc ujawnione kolejne etapy.
I nie mam pojęcia co robię nie tak.
Czy chodzi o to ze nalezy dłużej odczekać z tym moim zwrotem?
18-11-2023 11:51
Ebay mi odpisał, jak zawsze u ich miło ale i byli pomocni faktycznie tym razem.
Tzn nie wiem co wyjdzie bo na razie nadal nie mogę dokonać zwrotu
Na ten mom ustaliłam tyle ze to konto bankowe podpięta pod ebay jest ale do wypłat ale z ebay. Do tego to zwyczajne konto, bez debetu. Musze dodać opcje karty kredytowej w ustawieniach by móc rozwiązywać takie problemy, jesli na samym koncie ebay nie mam środków.
Tzn na ten mom podpiełam karte ale chyba robie cos zle bo nadal nie mogę nią zapłaci
:))ale juz pisałam do ebay w tej kwestii
Myślałam ze wystarczy miec jedno konto podpięte by obsługiwać roszczenia, taki miałam wniosek po tym gdy ludzie tu pisali z obawa ze ebay moze pobierać z konta bankowego, po tych zmianach u nich tzn odejscia ebay ze współpracy z pay pal.No to u mnie nie mógł choc wręcz sie prosiłam .
cdn :))
20-11-2023 15:54
Nie udało mi sie zapłaci kartą, zapłaciłam z tego konta ebay po tym jak mi tam wpłyneła suma ze sprzedazy bieżacej
z ebay sie dogadac nie da w tej sprawie ,bo pucują jak to oni i nic z tego nie wynika.
Ja swoje oni automatem
Za to informatyk do które sie zwróciłam o pomoc który przesledził wysiłki uznał ze problem lezy po stronie mojego banku
po ludzku - przeglądarka informuje, że ustawienia jakie strona sobie sama zażyczyła, ta ebay, powodują, że przeglądarka nie załadowała tzw zasobu, czyli zawartości do tego białego okienka.
Dodam ze probowałam zapłacić z trzech roznych urządzen w tym jedno było nawet na innym oprogramowaniu. Informatyk wykluczył problem mojej przeglądarki czy urządzenia
O
i w cdn rozpoczynam komunikowanie sie z obsługo klienta w banku
ciągne tu te opowiesc bo moze ktos będzi miał podobny problem kiedyś - wiec jesli uda mi sie wyjasnic to moze bedzie to pomocne w przyszłości.