12-07-2011 11:58
Nowa jestem i nie czaję jescze.:)) Proszę wytłumaczcie mi jak to jest z tą licytacją. Coś tam chce sprzedawać na ebay .de. i obserwuję i widzę ze duzo chętnych jest jak licytacja zaczyna sie od 1 Euro. Dlatego jak to jest jeżeli ktoś zakończy aukcje wylicytowaną ceną , która mnie nie satysfakcjonuje? Piszę maila że nie sprzedam , bo za tanio? Czy jest gdzieś opcja ustawiania minimalnej ceny, poniżej której nie opłaca mi sie sprzedawać?
Nigdzie o tym nie ma!!!! Wytłumaczcie jak krowie na miedzy:)) Plis:))
13-07-2011 08:54
ebay de jest najdroższy i na wszystkich ebayach opcje dodatkowe są płatne, zacznij sprzedawanie od drobnych (tanich) przedmiotów żeby opinie uzbierac.
13-07-2011 17:05
Opcja jest dostepna,
http://pages.ebay.pl/help/sell/reserve.html
Jak wspomniano wczesniej jest to dodatkowa sprawa za ktora trzeba odpowiednio zaplacic.
Pozdrawiam,
23-08-2011 11:06
A ja w ogóle nie rozumiem sprzedaży za granicę.
Według wytycznych e-bay próbuję robić aukcję i tuż po zalogowaniu otrzymuję wiadomość - o co tu k* chodzi?
Bitte informieren Sie sich anhand einer kurzen Infotour über diesen Grundsatz. Nach Abschluss der Infotour können Sie dann wieder Artikel einstellen.
Aufgrund eines Verstoßes gegen eBay-Grundsätze zur Gebührenumgehung können Sie nur noch begrenzt bei eBay Artikel einstellen. Sie können weiterhin auf andere eBay-Funktionen zugreifen. Bitte informieren Sie sich anhand einer kurzen Infotour über diesen Grundsatz. Nach Abschluss der Infotour können Sie dann wieder Artikel einstellen. Vielen Dank, dass Sie einen Beitrag zur Sicherheit unseres Marktplatzes leisten. |
31-08-2011 20:05
Obcja ceny minimalnej dotyczy tylko : " Nun, die (kostenpflichtige) Mindestpreis-Option gibt es ja nur in den Kategorien
- Fahrzeuge, Boote, Flugzeuge
- Business & Industrie
- Antiquitäten & Kunst
- Uhren & Schmuck "
Jeśli chcesz sprzedać/wystawić w innej kategori to :
Boże jakie to proste :-D, wystaw z taką cenną jaka będzie Ciebie zadawalać, np. Start 200 Euro albo Start 2500 Euro 😉 Proste, co ?