anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ebay odmawia weryfikacji konta bankowego :(

Zaczne od tego ze gdybym wiedzial jak skomplikowany jest Ebay nigdy bym nie zdecydowal sie tu cokolwiek sprzedac 😞 

Po wielu terypetiach udalo mi sie zalozyc konto by sprzedac pare gazet o bitewniakach i gry Nintendo. 

Gdy sprzedalem swoja pierwsza gazete nagle znikad pojawily sie Ebay'owskie zadania weryfikacji tozszamosci i konta bankowo. Samo to w sobie jest nieuczciwe bo stalo sie to po sprzedazy a nie przed, maja juz moje pieniadze i teraz nie moge ich wyplacic 😞 

Juz od miesiaca podaje moje konto IBAN dla banku ING i nie akceptuja tej informacji 😞 Nie wiem co robic 😞  

Jest jeszcze mozliwosc wyciagu z konta bankowego, ale chca w kolorze a ja mam tylko w czarno bialym 😞 

Czytalem ze moge uzyc mikroplatnosci ale nigdzie mi sie to nie pojawia ?

Bardzo zaluje ze wybralem Ebay-tylko stracilem cenne czasopismo i nie mam jak odzyskac pieniedzy 😞

Nie wiem co moge dalej zrobic....

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Pisz na support eBay. W PKO BP również nie da się wygenerować w kolorze potwierdzenia. Pisze twardo jak jest. Nie ma takiej możliwości technicznej i koniec. U mnie to zdało rezultat.

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Wrzesien.

Ebay ciagle nie chce zweryfikowac konta z ING i trzyma moje pieniadze. 

Biorac pod uwage ze zazadali weryfikacji po sprzedazy a nie przed takie dzialanie moge tylko okreslic jako kradziez z premedytacja....

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Od maja nie odzyskalem ukradzionych mi pieniedzy od Ebay. To po prostu zlodzieje.

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź