anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

POMOCY! Płatności natychmiastoweza przedmiot w systemie PayPal

oskar821
Użytkownik

Witam. Mój problem polega na tym, że nie mam karty kredytowej i nie wiem jak dokonac zapłaty za przedmiot.  Kiedy klikam w tej aukcji na Kup Teraz to pojawia się strona przekierowująca do PayPala ale tam jest tylko opcja utworzenia karty kredytowej natomiast ja bym chciał przelać z salda. Prosze o odpowiedz jak mozna dokonac płatnosci natychmiastowej na ebay z salda PayPal.

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Jesli saldo =0 to musisz zasilic Paypal z konta bankowego

Re: POMOCY! Płatności natychmiastoweza przedmiot w systemie PayPal
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

oskar821
Użytkownik

Na saldzie Paypal mam pieniadze tylko nie wiem jak nimi zapłacic, cały czas domaga sie karty kredytowej do zapłaty natychmiastowej na ebay.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

Placac Paypalem w pierwszym rzedzie Paypal pobiera piedniadze z salda a jesli z salda zabraknie to bierze ze zrodla rezerwowego ktore jest ustalone wczesniej (karta, konto bankowe) i pyta sie ciebie tylko czy chcesz pokryc niedobor z konta czy z karty (lub ktorej karty jesli masz wiecej niz jedna podlaczona do Paypala).

Jedyne co mi przychodzi na mysl to to ze zakup przewyzsza wysokosc salda i Paypal prosi o dodanie karty aby pobrac roznice.

O konto bankowe nie prosi bo dodanie konta trwa troche czasu na co przy "kup teraz" z natychmiastowa platnoscia nie ma.

Moze podaj link do aukcji jesli mozesz.

A moze nie jestes zweryfikowany?

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

oskar821
Użytkownik

juz dziala. dzieki za pomoc. twoje pytanie ''a moze nie jestes zweryfikowany?'' pomogło. dzieki jeszcze raz

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź