Zmiana adresu wysyłki. Prosze o pomoc!!
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
19-01-2010 12:02
Witam serdecznie!
Chciałbym zapytać o adres na który może zostać wysłany przedmiot z USA. Podczas rejestracji podałem swoje dane adresowe (Polska) i naturalną rzeczą jest, że na podany adres sprzedający wyśle rzecz. Chciałbym jednak żeby została ona wysłana na inny adres (który znajduje się w USA) i czy w związku z tym muszę podać imię i nazwisko osoby, która mieszka pod podanym adresem w USA i przedmiot odbierze, czy też podać swoje imię i nazwisko i tylko zmienić adres?
Drugą kwestią jest, czy adres, który jest podany przy rejestracji na pay palu, jest w jakiś sposób wiążący co do miejsca wysyłki kupionego przedmiot?
Bardzo prosze o pomoc!
Chciałbym zapytać o adres na który może zostać wysłany przedmiot z USA. Podczas rejestracji podałem swoje dane adresowe (Polska) i naturalną rzeczą jest, że na podany adres sprzedający wyśle rzecz. Chciałbym jednak żeby została ona wysłana na inny adres (który znajduje się w USA) i czy w związku z tym muszę podać imię i nazwisko osoby, która mieszka pod podanym adresem w USA i przedmiot odbierze, czy też podać swoje imię i nazwisko i tylko zmienić adres?
Drugą kwestią jest, czy adres, który jest podany przy rejestracji na pay palu, jest w jakiś sposób wiążący co do miejsca wysyłki kupionego przedmiot?
Bardzo prosze o pomoc!
Wiadomość 1 z 5
4 ODPOW. 4
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
19-01-2010 13:48
ten adres piszesz w następujący sposób; wchodzisz w mój ebay nast. adresy, dodaj nowy adres i zaznaczasz jako na potrzeby zakupów, czy jakoś tak
wątpię, żeby sprzedawca wysłał tak na słowo np. napisane w mejlu, jabym na 100% nie wysłał, muszę mieć czarno na białym
Nie, na ebay'u możesz mieć tyle adresów ile dusza zapragnie, na PP też można mieć ileś tam
wątpię, żeby sprzedawca wysłał tak na słowo np. napisane w mejlu, jabym na 100% nie wysłał, muszę mieć czarno na białym
Nie, na ebay'u możesz mieć tyle adresów ile dusza zapragnie, na PP też można mieć ileś tam
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 5
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
20-01-2010 22:11
dziekuje za odpowiedz! czyli po prostu dodaje nowy adres wysylkowy z danymi osoby do ktorej przedmiot bedzie wyslany.
?
pozdrawiam
?
pozdrawiam
Wiadomość 3 z 5
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
21-01-2010 11:15
tak, dokładnie tak
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
Wiadomość 4 z 5
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-07-2013 08:32
Witam!
Dokonałam wczoraj pierwszego zakupu na ebayu. Niestety sprzedawca z UK nie wysyła do PL, więc przy wpłacie podałam adres koleżanki. I zaczął się problem - nie mogę zapłacić za buty, ciągle mnie prosi o fakturę z łączną kwotą od sprzedawcy, a on już mi ją wysłał i DALEJ nie działa. Co jest ?! ?! ?!? !? !?!? !?!?! ? 😞
Wiadomość 5 z 5