anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kłopoty z zapłaceniem za przedmiot.

Witam,

Chcę kupić przedmiot wystawiony na aukcji. Gdy klikam na kup teraz przechodzę dalej,żeby zapłacić przez PayPal. Niestety PayPal przed zalogowaniem się do konta każe mi przypisać kartę kredytową, której nie posiadam (na koncie mam środki na zakup ) i nie mogę przejść dalej. Gdy natomist wchodzę na konto by z konta zapłacić za przedmiot tam nie pojawia się ta tranzakcja jako kupione bo nie została ukończona i przedmiot nadal może kupić kto inny. Co zrobić? Pomóżcie proszę. Z góry dziękuję za pomoc 🙂

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Na jakim koncie masz pieniadze? Jezeli masz na PayPal to moze masz nie wystarczajaco duzo jezeli kupujesz przedmiot z zagranicy.Zadzwon do PayPal to bedziesz mial odpowiedz..Pamietaj ze jak kupujesz za granica to PayPal przelicza  walute z polskiej zlotowki na walute kraju gdzie kupujesz..Moze brakuje tobie pare groszy i dlatego do zakupu nie doszlo.

Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Kwota jest wystarczająca ale jak klikam kup teraz i potem przechodzę do logowania się na moje konto PayPal to po zalogowaniu każe mi przypisać kartę kredytową i bez tego nie chce przejść dlaj,żeby zapłacic za przedmiot:-( Nie wiem co w tej sytuacji zrobić.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

Zadzwon do PayPal

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

Dziękuję Ci za pomoc 🙂 Dobry pomysł 🙂

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź