prośba o identyfikację prawdziwości dowodu nadania przesyłki z niemiec

Witam.Mam prośbę ,czy ktoś moze mi pomóc w rozpoznaniu prawdziwości dowodu nadania przesyłki poleconej z niemiec,na moje zapytanie o pieczątki i datę nadania sprzedajacy podał mi kilka różnych wersji,i wysłał mi skan tego dowodu http://www.auction-factory.eu/ebay/wertbrief.jpg napisał mi że w niemczech nie dają pieczatek,a wszystko jest w kodzie elektronicznym,na tym dokumencie widnieje jedynie PL i obok niepoprawnie zapisane moje nazwisko ,powołuje się cały czas na nr.przesyłki i każe mi szukać u nas na poczcie.Suma na kwicie się też nie zgadza jest zaniżona ze 100 na 85 euro.Zapłacone było poprzez PayPal ponad miesiąc temu,złożyłem reklamację za pośrednictwem PayPal,dostałem od nich 2 wiadomości i nie wiem co dalej robić?
Pokaż cały temat
forumyabe
Użytkownik
Hi, postaram Ci pomoc, ale potrzebuje numer tej przesylki. Na tym linku, ktory podales nie ma numeru tej przesylki. Pod kodem elektronicznym powinien byc ten numer (ten numer pod kodem na linku jest numerem miasta, w ktorym przesylka byla wyslana). To prawda, ze w Niemczech na Poczcie nie daja pieczatek. Pozdrowienia.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay