Płatność przelewem

czy nie posiadając karty kredytowej mogę płacić w systemie paypal przelewem? mam kartę płatniczą ale jak dowiedzieć się czy mogę nią płacić przez internet? próbowałam wpisać nr mojej karty płatniczej przy tworzeniu konta na paypal ale niestety nie zaakceptowano mojej karty. jak mogę dokonywać płatności?? proszę o poradę!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

nie ma za co mam taką nadzieję, że wszystko będzie OK, powodzenia na ebay'u pozdrawiam 🙂
dziękuję ślicznie za wyczerpującą odpowiedz! mam nadzieję że teraz już bez przeszkód będę mogła kupować:D pozdrawiam!
nie, nie możesz bo PayPal'em nie zrealizujesz przelewu, bo pieniądze są ściągane z karty lub z salda PP każda karta, która posiada 3 ostatnie cyfry za paskiem magnetycznym, każdą którą można płacić w necie a jeszcze prościej przelej pieniądze ze swojego konta bankowego na PP, w tym celu wejdź na PP dalej na zakładkę wpłać i tam jest podana szczegółowa instrukcja co należy zrobić, aby pieniądze znalazły się na saldzie PP pozdrawiam ---------- nie odpowiadam na PW ----------
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay