Ludzie pomocy. Jak zapłacić za przedmiot z chin
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
10-11-2016 12:15
Witam! Do rzeczy. Kupiłem u chińczyka coś tam i chciałem zapłacić przez konto paypal jak zawsze, procdura tak jak zwykle z tym że dodatkowo w okienku paypal było wpisanie numeru karty kredytowej której nie posiadam no bo skąd? anulowałem zapłatę bo nie mam karty kredytowej, no ale zakup został i teraz trzeba jakoś zapłacić. Pytanie jak? Wisi wiszę chińczykowi 86 zł i nie wiem jak mu zapłacić. innej obcji nie ma ponowienia zapłaty przez paypal. piszę do niego maila żeby podał dane do paypala to mu zapłacę a on nie podaje tylko odsyła że mogę przez ebay paypalem zapłacić. Ale jak ? nie mam jakiegoś okienka zapłać za przedmiot. Ludzi poratujcie bo nie mam pomysłu
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (4)
Odpowiedzi (4)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
Warto zwrócić uwagę, że ebay może podawać inny kurs wymiany waluty niż paypal. Dlatego też należy mieć nadwyżkę pieniędzy na koncie paypal. W momencie, kiedy saldo jest za niskie, paypal nie podaje takiej informacji, tylko od razu przechodzi do okienka podawania danych karty kredytowej.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
Nie musisz miec karty aczkolwiek posiadanie jej bardzo ulatwia sprawy na Paypal oraz Ebay.
Podlacz konto Paypal do konta bankowego i bedziesz mogl zaplacic od razu. Paypal pobierze odpowiednia ilosc zlotowek z konta bankowego.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
Są dwie metody. Środki na koncie PP lub karta. Jeżeli masz na konicie PP wystarczające środki, to możesz zapłacić bez karty.