Kupil jako niezarejestrowany.

tocki-pl
Użytkownik
Witam. Dzis sprzedalem laptopa uzytkownikowi ktory ma status "nie jest już zarejestrowany" 0 komenatrzy i prawdopodobnie od dzisiaj ma konto.(uzytkownik z UK - obecnie przebywam tez w UK) Jest to moj pierwszy wystawiony przedmiot (wczesniej tylko kupowalem). Od rana nie dal znac ... co w takim przypadku mam robic ? zignorowac i wystapic o zwrot podatku ?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

akceptuj tylko PayPal'a i zanacz natychmiastową płatność i to będzie bezpieczne wchodzisz w aukcje w zółtej ramce masz Decide how you'd like to be paid niżej ptaszkujesz Require immediate payment when buyer uses Buy It Now i jest git
tocki-pl
Użytkownik
ok dzieki , czyli osoby ktore posiadaja mniej niz 5 a zalicytuja beda automatycznie usuwane ? . Jesli mozna wiedziec co warto dodac/zaznaczyc przy wystawianu aukcji zeby przeprowadzic ja bezpiecznie. Jakie najwazniejsze opcje ?
wyslij fakturę i napisz mu, że czekasz na wpłate powiedzmy 3 dni, potem przeczytaj to http://pages.ebay.pl/help/sell/credits.html jesli chcesz, aby kupowali userzy z 5 komentarzami wykonaj następujące czynności wystawiając przedmiot na samym dole w żółtej ramce masz napisane Other things you'd like buyers to know następnie klikasz Change buyer requirements ptaszkujesz ostatni kwadracik i zaznaczasz 4 i SAVE i finito, pozdrawiam
tocki-pl
Użytkownik
dzis uzytkownik forlan30_11 kupil ode mnie przedmiot ma 0 komentarzy ale ma ustawiony profil prywatny. Nie odezwal sie po zakupie . Nie wiem czy mam go zignorowac i wystawic ponownie przedmiot czy jest mozliwosc sprawdzenia jego opini i wiarygodnosci ? Jak najlepiej napisac na aukcji zeby uzytkownicy z 0 komenarzami , falszerze itp nie kupowali bezmyslnie ?
tocki-pl
Użytkownik
OK dzieki ale mam znowu problem, wystawilem przedmiot znowu i znowu kupil ktos konto ma juz zarejestrowane ale 0 komenatrzy i znowu 0 dopowiedzi... Jak sie nie odezwie do wieczora moge wystawic ponownie przedmiot i jak napisac w aukcji zeby nie kupowaly osoby ktore maja ponizej 5 komentarzy ?
tak i wystąpić o zwrot prowizji
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań