|
|
Spotkałem się z takim problemem i nie wiem co mam zrobić. Kupiłem przedmiot od sprzedawcy w Niemczech. W informacji na temat wysyłki widniala informacja:Deutsche Post Brief EUR 4,00
...
więcej…
Zaktualizowane 16 maj 2012 23:35
|
|
|
Zaktualizowane 16 maj 2012 09:52
|
|
|
jak odebrac pieniądze wpłacone na konto ebay de wpłaciłem na poczcie w niemczech ebay po10 dniach napisał ze mam zwrot pieniedzy ale gdzie je odebrać na tej poczcie co było wysłane nie wiem czekam już40 dni
Zaktualizowane 11 maj 2012 00:23
|
|
|
Proszę o pomoc, bo to mój pierwszy zakup. kupiłem w zeszłym tygodniu przedmiot w Anglii. Przeliczyłem funty na złotówki w/g kursu PayPal i przelałem złotówki z mojego banku na konto PP. To było dwa dni temu. Dostałem już kilka maili od Ebay, dzisiaj przyszła f-ra, ale gdy chcę zapłacić dostawcy...
więcej…
Zaktualizowane 11 maj 2012 14:20
|
|
|
Zaktualizowane 8 maj 2012 00:03
|
|
|
Witam. Chcę kupić 3 przedmioty od jednego sprzedawcy. W opisie aukcji są podane koszty za wysyłkę: 4 dolary pierwszy przedmiot i 2 dolary za każdy następny. Problem w tym, że są to aukcje z płatnością natychmiastową i nie mogę samodzielnie zmienić kosztów wysyłki (zawsze są to 4 dolary), ani w...
więcej…
Zaktualizowane 3 maj 2012 11:25
|
|
|
WITAM MAM PYTANIE KUPIŁAM TOWAR ALE NIE MIAŁAM JESZCZE ZAŁOŻONEGO KONTA PAY PAL TERAZ MAM JUŻ ŚRODKI NA NIM ALE NIE WIEM JAK DOKONAĆ ZAPŁATY ZA TEN TOWAR .PROSZĘ O POMOC I DZIĘKUJE
Zaktualizowane 30 kwi 2012 17:42
|
|
|

Zaktualizowane 27 kwi 2012 21:12
|
|
|
Witam, jest to moja pierwsza przygoda z ebay i paypalem chciałem kupić towar od sprzedawcy z USA metodą "kup teraz" sprzedający nie określił w aukcji ceny transportu do Polski jednak skontaktowałem się z nim przez pw i podał mi cenę 17,17$ jaka wyszła mu z jakiegoś taryfikatora ebay (tak to...
więcej…
Zaktualizowane 27 kwi 2012 12:14
|
|
|
przez pomylke potwierdzilem kupno , ale nie ptwierdzilem zaplaty ale ona czeka az ja zaplace czy mozna zrezygnowac?
Zaktualizowane 23 kwi 2012 23:17
|
|
|
Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć ( ponieważ żaden z przeczytanych tutaj podobnych tematów nie udzielił mi odpowiedzi) w jaki sposób mam zapłacić za 2 rzeczy zakupione od jednego sprzedawcy. Obie rzeczy kupiłam i teraz muszę przystąpić do płatności. Z paypala przekierowuje mnie na ebay ale...
więcej…
Zaktualizowane 20 kwi 2012 20:35
|
|
|
Jak wpisać adres dostawy przed dokonaniem płatności za zakup?
Pozdrawiam
Zaktualizowane 19 kwi 2012 10:59
|
|
|
Zaktualizowane 16 kwi 2012 23:06
|
|
|
Kupując z WB mam do wyboru "Standard Int'l Postage" oraz "Royal Mail International Signed-for". Niestety cena tej drugiej jest zbyt duża w porównaniu do tego co chcę kupić i tu moje pytanie, czy ta tańsza przesyłka jest pewna, że dojdzie do nas, czy mamy w razie czego możliwosć złożenia reklamacji?...
więcej…
Zaktualizowane 4 kwi 2012 19:53
|
|
|
Witam, mam pytanie
...
więcej…
Zaktualizowane 22 mar 2012 11:27
|
|
|
Witam, nie mogę zobaczyć danych do przesyłki 2 z moich kupujących. Kiedy w zakładce "sprzedane" klikam na "więcej działań" i "wyświetl szczegóły zamówienia" przekierowuje na stronę z czerwoną ramką w której jest napisane "Niestety, nie możemy teraz przetworzyć Twojego żądania.Jeśli napotkasz ten...
więcej…
Zaktualizowane 20 mar 2012 09:56
|
|
|
Witam.
Kupujący zapłacił tylko za kupiony przedmiot a powinnien jeszcze zapłacić za przesyłkę.Jak on ominął koszt przesyłki?
Zaktualizowane 16 mar 2012 00:05
|
|
|
Jest to mój pierwszy zakup na ebay, kupiłem przedmiot klikam na zapłać teraz ale wyskakuje komunikat żebym dodał kartę kredytową. Mam konto zweryfikowane z rachunku bankowego nie mam karty, konto paypal oczywiście doładowane
Zaktualizowane 13 mar 2012 13:54
|
|
|
Witam.
Kupiłam przedmiot na ebayu, za wysyłkę którego zapłaciłam umówione ze sprzedawcą 7 funtów. Dziś dostałam wiadmość że towar został wysłany, ale przesyłka kosztowała 10.88 funtów. Sprzedający prosi o dopłate różnicy 3.88. Czy mam zapłacić?
Zaktualizowane 8 mar 2012 04:02
|
|
|
jak najtaniej wysłać przesyłkę ze stanów z Florydy do Polski?
Zaktualizowane 5 mar 2012 04:43
|
|
|
Mam trudności z zapłaceniem za wygraną aukcję za granicą.
Sprzedający nie przyjmuje zapłaty przez PayPal.
Już raz o pomoc w tej sprawie Was prosiłem.
Nr. aukcji:320851776187.
Bardzo na Was Liczę,
pozdrawiam-
zelich28.
więcej…
Zaktualizowane 4 mar 2012 12:57
|
|
|
Kupiłem dziś przed południem przedmiot.
...
więcej…
Zaktualizowane 28 lut 2012 19:23
|
|
|
Witam, na moich aukcjach jest preferowana płatność Pay Pal. Chcę umożliwić płatność przelewem na konto firmy i chcę aby ta informacja było widoczna na aukcji. Jak to zrobić ?
Dzięki za pomoc.
Zaktualizowane 18 lut 2012 06:34
|
|
|
witam zakupiłam u jednej osoby 2 towary jeden był wysyłka bezpłatna a druga płatność 4 funty. Więc poprosiłam o łączny koszt wysyłki i odpowiedz padła 6funtów, wysłałam 6 f, a dzisiaj gość mi pisze że mam wysłać mu jeszcze 2 funty bo wysyłka jest duża i była droższa, nie rozumię na chłopski rozum...
więcej…
Zaktualizowane 14 lut 2012 19:54
|