|
|
Mam problem.Kupiłam 2 przedmioty i chciałabym za nie zapłacić przez Paypall. Nie mam jednak takiej opcji, mimo że sprzedawca udostępnia możliwość płacenia przez Paypall.Zakładam, że musiałam gdzies po drodze kliknąć aby zpałacić przelewem. I teraz mma gotowy formularz do płacenia przez przelew. A...
więcej…
Zaktualizowane 8 maj 2012 09:33
|
|
|
Witam, dopiero co założyłam konto a mianowicie dziś o 13:17 i nie mogę dokończyć wystawienia przedmiotu. Wybrałam listowne potwierdzenie mojego konta więc dopiero gdy dostanę list będę mogła sprzedać coś? Pomóżcie
Zaktualizowane 11 maj 2012 12:42
|
|
|
Witam, czy istneje mozliwosc obnizenia lub zrezygnowania z oferty maksymalnej?
...
więcej…
Zaktualizowane 6 maj 2012 18:33
|
|
|
Witam
Moje konto zostało zablokowane. Jest prawidłowo powiązane z PayPal. nie wiem w czym tkwi problem.
Zaktualizowane 17 kwi 2012 14:13
|
|
|
Witam, chciałem ponownie zakupić przedmioty na tej samej aukcji i pokazuje mi coś takiego -
...
więcej…
Zaktualizowane 15 kwi 2012 18:40
|
|
|
Zaktualizowane 12 kwi 2012 11:47
|
|
|
Mam pytanko i prosze o pomoc! Chcialabym wystawic ok 50szt roznych rzeczy w jeden dzien poniewaz wyprowadzam sie i chce sie tego wszystkiego wlasnie w ten sposob pozbyc sprzedajac na aucji.Ustalony jest jakis limit przykladowo 8rzeczy w ciagu 30dni ja na to nie mam czasu co moge w tym przypadku...
więcej…
Zaktualizowane 17 mar 2012 16:14
|
|
|
Witam mam problem z dokonaniem zakupu na niemieckim ebay, zapomiałem hasła, odzyskałem je i kiedy teraz jestem zalogowany aby móc coś kupić muszę przejśc proces weryfikcji telefonicznej problem polega na tym że mam tylko telefon komórkowy i wpisuje go w jedyny możliwy sposób żeby zmieścił się cały....
więcej…
Zaktualizowane 12 mar 2012 16:04
|
|
|
Dzień dobry,
Moje konto paypal zostało ograniczone. Po przesłaniu odpowiednich dokumentów odzyskałe pełny dostep do konta paypal. Jednak moje konto e-bay dalej jest ograniczone. Dlaczego? Kiedy zostanie odblokowane?
Dziekuje
Pozdrawiam
więcej…
Zaktualizowane 4 mar 2012 12:50
|
|
|
Witam
Czy można wystawić aukcje na ebay tak jak na allegro ??
Mam gotowy szablon kopiuje źródło strony i wklejam w opis aukcji allegri i działa na ebay nie. Jak to jest??
Pozdrawiam
artdom85
więcej…
Zaktualizowane 4 mar 2012 12:48
|
|
|
Witam, od nadawna sprzedaję sprzedaż an ebay.de, wszystko dotychczas było ok. Niestety jakoś przedwczoraj nagle z działu "Verkauft" - sprzedane, zniknęły przedmioty sprzedane przeze mnie w ciągu około miesiąca - ale nie wszystkie: pierwsze przedmioty, sprzed 31 dni są, a i te które sprzedałem...
więcej…
Zaktualizowane 26 lut 2012 19:55
|
|
|
Zaktualizowane 26 lut 2012 18:56
|
|
|
nie mogę wystawić aukcji mimo, że od pół roku wystawiam z tego samego komputera....dodzwonic sie tam nie moge, kaza mi oddzwonic pozniej. Pisalam do nich 4 maile pod roznymi dziedzinami pytań i od 2 dni nic. Nie wiem juz co mam robic. jedyna opcja jaka mi wyskakuje to zebym zadzwonila lub oni...
więcej…
Zaktualizowane 22 lut 2012 18:02
|
|
|
Zaktualizowane 22 lut 2012 18:00
|
|
|
Witam
Czy ebay posiada jakąś infolinię, bądź numer pod którym zastanę jakiegoś człowieka?
Czy tylko meile mi pozostały?
Dziękuję
Raaf917
więcej…
Zaktualizowane 19 mar 2012 08:36
|
|
|
Zaktualizowane 7 lut 2012 15:38
|
|
|
Zaktualizowane 16 sty 2012 19:51
|
|
|
Zaktualizowane 11 sty 2012 11:38
|
|
|
Nie mogę załadować zdjęć do aukcji, choć są JPEG
Zaktualizowane 6 sty 2012 11:29
|
|
|
Witam, mam ogromny problem. zniknęła z mojego konta zapłacona i wysłana przez sprzedającego aukcja. nie ma jej ani w archiwum, ani w usuniętych. nie mogę zatem sprawdzic gdzie znajduje sie przesyłka ani pozniej (o ile w takim wypadku dojdzie?) wystawic opinii. Prosze o pomoc, nie wiem co mam...
więcej…
Zaktualizowane 2 sty 2012 16:41
|
|
|
od 3 dni czekam na odpowiedz dlaczego ten system ebay nie moze potwierdzic mojej tozsamosci poprzez karte debetowa, podalem wszystkie szczegoly i cisza, nie wiem o co chodzi
Zaktualizowane 22 gru 2011 07:30
|
|
|
Witam. Kiedy dojdzie list aktywacyjny ebay? Ponieważ poprosiłem o wysłanie listu aktywacyjnego 2 tyg temu a nadal go nima
Zaktualizowane 9 gru 2011 17:48
|
|
|
Czy to w ogóle jest możliwe? Wszystko się pozmieniało....
Zaktualizowane 7 gru 2011 14:34
|
|
|
zaczne po kolei , sprzedawalem na niemieckim ebay-u , sprzeadlem jedna rzecz , ebay przyslal mail wysylaj kaswa wplynela , za 2 dni sprzedalem nastepnma rzecz i w tym dzniu tzn 17.11,2011 dostaje mail ze zablokowane konto bo nieautoryzowane uzycie czy cos w tym stylu poprzednie moje konto to...
więcej…
Zaktualizowane 12 mar 2012 18:36
|