|
|
Witam
Czy mozna w jakis sposob wystawic aukcje z opcja tylko kup teraz, bez ceny minimalnej?
To moja pierwsza aukcja, moze tutaj tkwi problem.
Pozdrawiam
Zaktualizowane 16 maj 2012 15:44
|
|
|
Witam moje pytanie polega na tym iz sprzedalem przedmiot wyslalem ale odbiorca swierdzil ze jest nie zgodny z opisem, wiec chce zwrocic paczke, nie ma problemu bo ja akceptuje zwroty, tyle ze on żąda zwrotu wartosci przdmiotu wraz z kosztem przesylki w OBIE STONY, to jest w sumie wartosc polowy...
więcej…
Zaktualizowane 13 maj 2012 00:00
|
|
|
hej wszystkim mam taki problem wystawilam przedmiot na sprzedaz na ebay.co.uk i przez kolejny 3 dzien jest to na 11 stronie z 14 wiec jakim sposobem ktos ma cos ode mnie kupic???inni maja np tyle komentarzy co i i nawet wieksza cene a sa na pierwszych stronach;/ nie wiem czy jest jakas opcja zeby...
więcej…
Zaktualizowane 12 maj 2012 18:14
|
|
|
Jak mam dodać do aukcji cenę minimalną ? Nie mogę takiej opcji nigdzie znaleść pozdrawiam
Zaktualizowane 9 maj 2012 14:28
|
|
|
nie widac miniaturek przy moich aukcjach.
przy wystawianiu klikam na ikonke zeby była miniaturka ale mimo to nie widze jej po wystawieniu.co zrobic?
prosze o rade
Zaktualizowane 9 maj 2012 14:34
|
|
|
Dzień dobry,
czy wystawiając przedmioty w sklepie ebay.pl będą one widoczne również dla klientów logujących się przez ebay.co.uk, ebay.com, ebay.de?
Z góry dziękuję za pomoc
Zaktualizowane 7 maj 2012 16:00
|
|
|
Witam. Zawsze gdy robiłem synchronizację w unsold pojawiała się lista OSTATNIO zakończonych aukcji i tak też było tym razem ale gdy chciałem zrobić relist dostałem informacje, że niemal wszystkie zawierają błędy niewiedzieć czemu - wcześniej było ok. Więc postanowiłem usunąć z unsold wszystkie...
więcej…
Zaktualizowane 8 maj 2012 09:58
|
|
|
Nie moege wystawic aukcji na amerykanskim ebay po zmianach jakie wprowadzono 1 maja.
...
więcej…
Zaktualizowane 7 maj 2012 12:15
|
|
|
Witam, Chcąc dziś edytować oraz wystawiać nowe aukcje na ebay.com i uk przy "finalizacji" wyskakuje mi taki oto komunikat-link: In order to complete your listing, please add your reimbursement payment method now . Once you're done, you'll be able to review and submit your listing.
...
więcej…
Zaktualizowane 4 maj 2012 23:40
|
|
|
Takiego maila otrzymałem dzisiaj po czym wszystkie moje aukcje zostały usunięte!Nie wiem o co chodzi i dalczego?Komentarze juz powoli zaczeły sie pojawiać ,a oni jakies ograniczenia wprowadzaja.Co z tym robic?
...
więcej…
Zaktualizowane 30 kwi 2012 20:07
|
|
|
Od kilku miesięcy 80% moich odpowiedzi na zadawane pytania, nie dochodzą. Co się dzieje. mimo wielokrotnych ponowian, nie dochodzą moje odpowiedzi. O ilie nie ma problemów w kraju to za granice, ani przez gmail, ani eBay nie dochodzi większość, ani zdjęć ani tekstu.
Pozdrawiam
Zbig
więcej…
Zaktualizowane 29 kwi 2012 19:49
|
|
|
Witam.Dlaczego nie mogę sprzedać na ebay.com lub ebay.co.uk.?Czy to kwestioa ilosci komentzrzy?Jak znieśc te limity?Pozdrawiam.
Zaktualizowane 28 kwi 2012 19:46
|
|
|
Witam ostatnio wystawilem przedmiot na sprzedaz licytacja + kup teraz, w trakcie wystawiania byly jakies problemy z wystawieniem ebay pokazywal informacje ze jest limit na wytawienie i aby apgrejdować konto do konta biznesowego, nie mam biznesu wiec uwazam ze to bzdura, ale po mimo tego probowalem...
więcej…
Zaktualizowane 26 kwi 2012 17:36
|
|
|
Witam. Sprzedaję w niemczech, Została na mnie nałożona blokada możliwości sprzedaży za granicą, ponieważ moje wyniki
...
więcej…
Zaktualizowane 16 kwi 2012 13:32
|
|
|
Ebay faktycznie okrada, wystarczy że klient wysłał informacje że nie otrzymał przesyłki a wczesniej na własne zyczenie kazał wyłsłac najtańszą ekonomiczna paczkę. czas wysyłki droga morska z polski do kanady przekroczył 45 dni. Ebay mimo numery trackingu paczki oraz skanu potwierdzenia wysyłki...
więcej…
Zaktualizowane 16 kwi 2012 13:47
|
|
|
Witam serdecznie.
Gdzie będzie polska kategoria :
Crafts > Beads > Crystal/ Cut Glass > Swarovski
Proszę o info bo idzie oszaleć.
Pozdarwiam
Zaktualizowane 15 kwi 2012 19:42
|
|
|
Witam.
Chciałabym unieważnić aukcję. Jak to zrobić? Dodam, że Pani, która kupiła u mnie rzecz, nie zauważyła, że jest napisane-odbiór osobisty.
Zaktualizowane 14 kwi 2012 00:53
|
|
|
Jak znaleśc znak wodny jaki moznaby wstawiac na fotografie na moich aukcjach na Ebay. aby zabezpieczyc przed kradzieżą zdjęć .
~~~ Karolina Szczecinianka ~~~~
Zaktualizowane 16 kwi 2012 13:50
|
|
|
Zaktualizowane 13 kwi 2012 16:39
|
|
|
Witam.Jestem nowym użykownikiem serwisu.Sprzedałem przedmiot w licytacji za kwotę 1550zł.Zapłatę otrzymałem Paypal w wysokości 1447zł.Kupujący twierdzi iż wpłacił całą kwotę,płatność kartą.Czy Paypal pobiera dodatkowe opłaty i w jakiej wysokości?Rozumiem że płacę prowizję na
...
więcej…
Zaktualizowane 12 kwi 2012 18:54
|
|
|
Witam,otrzymałam list z kodem potwierdzającym i niestety kod nie jest poprawny (dostaję taką informację na stronie serwisu). Co mam teraz zrobić. Może to idiotyczne pytanie ale dopiero zaczynam.Z góry dziękuję za odpowiedź.
Zaktualizowane 12 kwi 2012 07:49
|
|
|
mam pytanie do doswiadczonych ebayerów a najlepiej tych, co tez sprzedają
...
więcej…
Zaktualizowane 12 kwi 2012 11:54
|
|
|
witam,
chce wystawic wiecej niz jeden przedmiot na sprzedaz.
W edycji aukcji jest pole ilosc ale nie jestem go w stanie zmienic.
jak to zrobic?
z gory dziekuje.
LaBumbaStore
więcej…
Zaktualizowane 12 kwi 2012 12:02
|
|
|
Kupująca z zagranicy nie wystawiła mi żadnej opinii - mimo ,że wysylalam 2 x e-maila z prosbą -przypomnieniem o wystawienie opinii. Duza transakcja kilkanaście aukcji
i nie zglaszała zadnych zastrzeżeń po otryzmaniu towaru.
Co zrobic ???
~~ Kąrolina Szczecinianka ~~
więcej…
Zaktualizowane 3 kwi 2012 19:32
|