Przejdź do głównej treści
Mój eBaySprzedajSpołecznośćPomoc
eBay

Dla sprzedawców

Zadaj pytanie dotyczące sprzedaży doświadczonym sprzedawcom. Odwiedź również forum dyskusyjne Dla sprzedawców.

The help content goes in here!
The help content goes in here!
Sortuj według:
Strona: 1 z 10

tomekvi
Autor tego pytania uznał, że odpowiedź nie została udzielona.

Kup teraz.

Witam   Czy mozna w jakis sposob wystawic aukcje z opcja tylko kup teraz, bez ceny minimalnej? To moja pierwsza aukcja, moze tutaj tkwi problem. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2 1 Komentarz 23 Wyświetlenia
darek-31
Autor tego pytania uznał, że satysfakcjonująca odpowiedź została udzielona.

sprzdawca zwrot pieniedzy za paczke wraz z kosztami pocztowymi

Witam moje pytanie polega na tym iz sprzedalem przedmiot wyslalem ale odbiorca swierdzil ze jest nie zgodny z opisem, wiec chce zwrocic paczke, nie ma problemu bo ja akceptuje zwroty, tyle ze on żąda zwrotu wartosci przdmiotu wraz z kosztem przesylki w OBIE STONY, to jest w sumie wartosc polowy... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 34 Wyświetlenia
angelkate86

co zrobic zeby twoj przedmiot byl na jednej z pierwszych stron???

hej wszystkim mam taki problem wystawilam przedmiot na sprzedaz na ebay.co.uk i przez kolejny 3 dzien jest to na 11 stronie z 14 wiec jakim sposobem ktos ma cos ode mnie kupic???inni maja np tyle komentarzy co i i nawet wieksza cene a sa na pierwszych stronach;/ nie wiem czy jest jakas opcja zeby... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 26 Wyświetlenia
fredek42wojciech

cena minimalna

Jak mam dodać do aukcji cenę minimalną ? Nie mogę takiej opcji nigdzie znaleść pozdrawiam
Odpowiedzi: 2 Brak komentarzy 33 Wyświetlenia
londonsyle

nie widac miniaturek przy moich aukcjach.co zrobic?

nie widac miniaturek przy moich aukcjach. przy wystawianiu klikam na ikonke zeby była miniaturka ale mimo to nie widze jej po wystawieniu.co zrobic? prosze o rade
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 31 Wyświetlenia
soraj2

widoczność aukcji

Dzień dobry, czy wystawiając przedmioty w sklepie ebay.pl będą one widoczne również dla klientów logujących się przez ebay.co.uk, ebay.com, ebay.de? Z góry dziękuję za pomoc
Odpowiedzi: 0 Brak komentarzy 30 Wyświetlenia
agat_mb

Turbo lister - problem z synchronizacja

Witam. Zawsze gdy robiłem synchronizację w unsold pojawiała się lista OSTATNIO zakończonych aukcji i tak też było tym razem ale gdy chciałem zrobić relist dostałem informacje, że niemal wszystkie zawierają błędy niewiedzieć czemu - wcześniej było ok. Więc postanowiłem usunąć z unsold wszystkie... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 32 Wyświetlenia
3*grossus

Nie moge wystawic aukcji na amerykanskim Ebayu

Nie moege wystawic aukcji na amerykanskim ebay po zmianach jakie wprowadzono 1 maja. ... więcej…
Odpowiedzi: 4 Brak komentarzy 98 Wyświetlenia
mr_saszka

Problem z edycją aukcji na com i co.uk

Witam, Chcąc dziś edytować oraz wystawiać nowe aukcje na ebay.com i uk przy "finalizacji" wyskakuje mi taki oto komunikat-link: In order to complete your listing, please add your reimbursement payment method now . Once you're done, you'll be able to review and submit your listing. ... więcej…
Odpowiedzi: 0 Brak komentarzy 46 Wyświetlenia
musicman.pl

z góry potraktowali mnie jak oszusta!!!!

Takiego maila otrzymałem dzisiaj po czym wszystkie moje aukcje zostały usunięte!Nie wiem o co chodzi i dalczego?Komentarze juz powoli zaczeły sie pojawiać ,a oni jakies ograniczenia wprowadzaja.Co z tym robic? ... więcej…
Odpowiedzi: 0 Brak komentarzy 79 Wyświetlenia
hip06

odpowiedzi na pytania

Od kilku miesięcy 80% moich odpowiedzi na zadawane pytania, nie dochodzą. Co się dzieje.  mimo wielokrotnych ponowian, nie dochodzą moje odpowiedzi. O ilie nie ma problemów w kraju to za granice, ani przez gmail, ani eBay nie dochodzi większość, ani zdjęć ani tekstu. Pozdrawiam Zbig więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 49 Wyświetlenia
musicman.pl

Sprzedaż na ebay.com i ebay.co.uk

Witam.Dlaczego nie  mogę sprzedać na ebay.com lub ebay.co.uk.?Czy to kwestioa ilosci komentzrzy?Jak znieśc te limity?Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 122 Wyświetlenia
darek-31

Zmiany w trwajacej aukcji

Witam ostatnio wystawilem przedmiot na sprzedaz licytacja + kup teraz, w trakcie wystawiania byly jakies problemy z wystawieniem ebay pokazywal informacje ze jest limit na wytawienie i aby apgrejdować konto do konta biznesowego, nie mam biznesu wiec uwazam ze to bzdura, ale po mimo tego probowalem... więcej…
Odpowiedzi: 3 1 Komentarz 74 Wyświetlenia
dawids125

Blokada możliwości sprzedaży za granicą, wyniki nie spełniają standardów

Witam. Sprzedaję w niemczech, Została na mnie nałożona blokada możliwości sprzedaży za granicą, ponieważ moje wyniki ... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 103 Wyświetlenia
soviet-helmets

Sprzedałem przedmiot, wysłałem, a ebay odebrał mi wpłate od kupuącego

Ebay faktycznie okrada, wystarczy że klient wysłał informacje że nie otrzymał przesyłki a wczesniej na własne zyczenie kazał wyłsłac najtańszą ekonomiczna paczkę. czas wysyłki droga morska z polski do kanady przekroczył 45 dni. Ebay mimo numery trackingu paczki oraz skanu potwierdzenia wysyłki... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 85 Wyświetlenia
crystalized_swarovsk..

ketagorie przedmiotów

Witam serdecznie. Gdzie będzie polska kategoria : Crafts > Beads > Crystal/ Cut Glass > Swarovski Proszę o info bo idzie oszaleć. Pozdarwiam
Odpowiedzi: 6 Brak komentarzy 83 Wyświetlenia
graschi11

Jak anulować aukcję?

Witam. Chciałabym unieważnić aukcję. Jak to zrobić? Dodam, że Pani, która kupiła u mnie rzecz, nie zauważyła, że jest napisane-odbiór osobisty.
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 75 Wyświetlenia
dziewanna1

Znak wodny na fotografie

Jak  znaleśc  znak wodny jaki  moznaby  wstawiac na fotografie na moich  aukcjach na Ebay. aby  zabezpieczyc przed  kradzieżą  zdjęć . ~~~  Karolina  Szczecinianka ~~~~
Odpowiedzi: 2 Brak komentarzy 79 Wyświetlenia
vintage_consortium_6..

Limit sprzedazy - przedmioty bez limitu?

Witam, ... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 95 Wyświetlenia
podlasiak2012

opłaty za sprzedaż

Witam.Jestem nowym użykownikiem serwisu.Sprzedałem przedmiot w licytacji za kwotę 1550zł.Zapłatę otrzymałem Paypal  w wysokości 1447zł.Kupujący twierdzi iż wpłacił całą kwotę,płatność kartą.Czy Paypal pobiera dodatkowe opłaty i w jakiej wysokości?Rozumiem że płacę prowizję na ... więcej…
Odpowiedzi: 1 Brak komentarzy 77 Wyświetlenia
ankaszydelkowezabawk..

Kod potwierdzający nie działa

Witam,otrzymałam list z kodem potwierdzającym i niestety kod nie jest poprawny (dostaję taką informację na stronie serwisu). Co mam teraz zrobić. Może to idiotyczne pytanie ale dopiero zaczynam.Z góry dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedzi: 2 Brak komentarzy 45 Wyświetlenia
lipcowka0anna

spór a roszczenie

mam pytanie do doswiadczonych ebayerów a najlepiej tych, co tez sprzedają ... więcej…
Odpowiedzi: 3 Brak komentarzy 60 Wyświetlenia
labumbastore

wiecej niż jeden przedmiot na sprzedaż

witam, chce wystawic wiecej niz jeden przedmiot na sprzedaz. W edycji aukcji jest pole ilosc ale nie jestem go w stanie zmienic. jak to zrobic?   z gory dziekuje. LaBumbaStore więcej…
Odpowiedzi: 2 Brak komentarzy 50 Wyświetlenia
dziewanna1

Kupujący nie wystawia opinii....

Kupująca z zagranicy  nie  wystawiła  mi żadnej opinii  -  mimo  ,że  wysylalam  2 x e-maila  z  prosbą  -przypomnieniem  o  wystawienie opinii. Duza  transakcja  kilkanaście  aukcji i  nie  zglaszała  zadnych  zastrzeżeń po otryzmaniu towaru. Co  zrobic ??? ~~  Kąrolina Szczecinianka ~~ więcej…
Odpowiedzi: 2 Brak komentarzy 77 Wyświetlenia
Powrót do początku