|
|
witam ponownie, sprzedałem mój przedmiot lewemu nabywcy, o czym pisałem w tym temacie:
...
więcej…
Zaktualizowane 22 kwi 2012 19:27
|
|
|
Prosze o pomoc w mojej sprawie ktora wyglada nastepujaco: Kupilem uzywane amortyzatory na angielkim ebay.Zaplacilem paypal i poprosilem sprzedawce zeby wyslal mi je na adres w Polsce po ich otrzemaniu okazalo sie ze to zlom w obsludze klienta ebay otworzylem sprawe ze towar jest nie zgodny z...
więcej…
Zaktualizowane 20 kwi 2012 11:01
|
|
|
Witam, jestem niedoświadczonym uzytkownikiem eBay stąd moje pytanie.Wczoraj wystawiłem przedmiot z opcją Kup teraz/Licytuj. Już po kilkunastu minutach ktoś to kupił. Zdziwiło mnie to i zacząłem kopać. Okazało się że: -konto zostało założone jakby specjalnie na tą aukcję tj. tego samego dnia,...
więcej…
Zaktualizowane 18 kwi 2012 14:17
|
|
|
Witam, szukam tego kto kupił ten przedmiot
...
więcej…
Zaktualizowane 30 mar 2012 10:31
|
|
|
Witam.Jestem tu od niedawna...Mam taki problem....Kupiłem na aukcji ebay w niemczech laser do odtwarzacza CD 20 dni temu... Laser miał być nowy....Przyszedł bez opakowania tylko w folii bez papierów gwarancji itd..Zgłosiłem to sprzedającemu mówiąc że nie jest w oryginalnym opakowaniu i nie mam...
więcej…
Zaktualizowane 14 mar 2012 17:42
|
|
|
Witam, Jakiś czas temu kupiłem u pewnej Pani dwa telefony iphone 4s 16 gb i macbook'a air 13 z najlepszą konfiguracją. Użytkownik nie miał żadnych pozytywów, ale kontakt był bardzo dobry, sprzęt miał być z USA (wysyłaniem zajmuje się mąż tej kobiety), a towar był na licytację. Za macbook'a dałem...
więcej…
Zaktualizowane 9 mar 2012 03:07
|
|
|
Witam, kupiłam 2 dni temu Iphona od nowego uzytkownika. Nie miał żadnych komentarzy. W sumie sprzedawca sprzedał 5 Iphonów. Cena była atrakcyjna, więc sprzedał wszystkie. Następnie usunął konto i nie odpowiada na telefony. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że to złodziej. Co mam zrobić, jeśli...
więcej…
Zaktualizowane 20 lut 2012 19:20
|
|
|
Zaktualizowane 11 lut 2012 13:07
|
|
|
Witam.
Zakupiłem w Japonii nóż Tanto. Wysyłka podobno może być zrobiona tylko drogą morską, co może trwać nawet 3 miesiące. Reklamacje można składać tylko przed upływem 45 dni od płatności. Co można w takim przypadku zrobić gdyby przesyłka do mnie nie dotarła ?
więcej…
Zaktualizowane 23 sty 2012 20:50
|
|
|
Witam czy mozliwe jest usunięcie konta PayPal?504
Zaktualizowane 4 sty 2012 12:49
|
|
|
Sprzedalem kilka rzeczy z gry otrzymalem platnisci za pomoca systemu paypal itd. Kupujacy poprosil mnie o wystawienie opini tak tez zrobilem oczywiscie pozytywnych bo nie bylo problemow. Po kilku minutach widze ze on mi wystawil negatywne opinie. I napisal ze przedmioty nie zgadzaja sie z opisem....
więcej…
Zaktualizowane 14 gru 2011 02:36
|
|
|
Zaktualizowane 28 lis 2011 18:37
|
|
|
witam!
mam taki problem, że kupujący z Francji chciał zwrócić przedmiot twierdzać, że jest w złym stanie, że nie mam sobie nic do zarzucenia zwróciłam wpłatę i powiedziałam żeby odesłał na moj adres a on teraz nie chce zwrócić co mam zrobić.
Zaktualizowane 8 lis 2011 23:55
|
|
|
Zaktualizowane 13 lis 2011 21:14
|
|
|
Witam, chce na prosbe przyjaciela kupic mu ksiazke z USA, tyle, ze po pierwsze nie podany jest stan przedmiotu, po drugie, sprzedawca nie przyjmuje zwrotow, po trzecie, platnosc jest Paypal ale na dole jest informacja ze zakup nie jest objety ochrona...
...
więcej…
Zaktualizowane 8 wrz 2011 23:00
|
|
|
Zaktualizowane 5 wrz 2011 07:41
|
|
|
Witam, kupiłem przedmiot od nowego uzytkownika e-bay (ja tez jestem nowy). Cena była baaardzo okazyjna, sprzedawca miał do sprzedania 100 sztuk. Zaraz po kliknięciu kup teraz rozpocząłem procedurę zapłaty, doładowjąc konto w paypalu. Trochę to trwało a w międzyczasie otrzymałem maila od serwisu...
więcej…
Zaktualizowane 2 sie 2011 19:32
|
|
|
Zaktualizowane 13 lip 2011 13:17
|
|
|
Od jakiegoś czasu na formularzu logowania do systemu eBay.pl zaznaczone jest domyślnie pole "Nie wylogowywuj mnie". Dla mnie to jest zagrożenie: już raz zdarzyło mi się nie "odznaczyć" tego, na szczęście w porę się zorientowałem i wylogowałem "ręcznie". Rozumiem, że opcja jest potrzebna i wygodna,...
więcej…
Zaktualizowane 26 cze 2011 22:49
|
|
|
Witam chcialam sie was poradzic zakupilam telefon na kwote 900zl nie otrzymalam telefon pan nie odpowiada na mejle co mam zrobic czy jak zglosze to na policje to mam jakies szanse odzyskania pieniedzy pytalam w banku ale nie moga cofnac przelewu;(
Zaktualizowane 15 cze 2011 14:55
|
|
|
chciałam anulowac negatywne opinie które wystawiłam sprzedającemu , Sprzedający skontaktował sie ze mna przeprosił i zwrócił pieniądze , Dlatego mysle ze negatywa mozna usunąc jak mam to zrobić ????
Zaktualizowane 20 kwi 2011 09:32
|
|
|
Witam jak zrobić tłumaczenie stron Ebay na język Polski?
Zaktualizowane 9 mar 2011 23:23
|
|
|
Dla zainteresowanych podaje link do strony w jezyku angielskim,na ktorej sa skargi na paypal wraz z opisanymi problemami,jakie stwarza ludziom PAYPAL
...
więcej…
Zaktualizowane 12 kwi 2012 12:50
|
|
|
Zaktualizowane 13 sty 2011 18:18
|